Producător: Editura Litera
Cod produs: 9786066863742
Disponibilitate: Stoc Limitat
669Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

30 DE MILENII DE PICTURA. 1000 DE PICTURI CELEBRE, Joseph Manca Citeste online descrierea

O adevărată călătorie prin timp și spațiu, prin artă și istorie, un ghid splendid ilustrat care vă oferă o viziune globală a evoluției picturii. De la picturile rupestre din grotele de la Lascaux la Madonele Renașterii italiene, de la inovatoarele tablouri ale impresioniștilor la pânzele provocatoare ale Pop Art, 30 de milenii de pictură reunește cele mai reprezentative opere picturale, punctând decisiv evoluția artei din preistorie până în prezent.

Cuprinzând o selecție de exact 1 000 de picturi de pe toate continentele, aceste comori culturale sunt prezentate în contextul lor istoric, împreună cu explicații, citate și biografii a 100 dintre cei mai influenți artiști ai umanității.
O resursă culturală și educațională documentată și scrisă pentru publicul larg, această carte ne invită să analizăm interacțiunea dintre istorie și artă, influența reciprocă pe care au avut-o în timp artiștii de toate orientările, precum și viitorul picturii. O carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca nimănui.

Vezi si produse asemanatoare la 30 DE MILENII DE PICTURA. 1000 DE PICTURI CELEBRE, Joseph Manca

Caracteristici carte
Anul editiei 2013
Colectie Pictura
Dimensiuni 185x230
Greutatea 2.08kg
Numarul paginilor 544
Tipul copertei Cartonata
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!