Producător: Editura Curtea veche
Model: 5948486003663
Cod Produs: 12511
Disponibilitate: Indisponibil
209Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Afaceri cladite sa dureze. Curtea Veche Collins J Citeste online descrierea

„In cartea Excelenta in afaceri vorbeam despre transformarea unor rezultate bune in rezultate de exceptie. Insa aici, in Afaceri cladite sa dureze ne referim la convertirea rezultatelor excelente intr-o companie excelenta durabila.“ - Jim Collins

Aceasta este una dintre cele mai influente lucrari contemporane. O carte care a zguduit din temelii lumea managementului. si una dintre cele mai vandute carti de profil din toate timpurile. Pana in 2004, se vandusera (in intreaga lume) 3,5 milioane de exemplare, provenind din 70 de retipariri. In prezent, cartea a ajuns la a X-a editie, a fost tradusa in 25 de limbi, a fost editata in total de peste 40 de ori, iar editia originala s-a vandut in peste 1 milion de exemplare.

A detinut statutul de bestseller in America de Nord, Japonia, America de Sud si in unele tari europene. A stat vreme de peste 6 ani pe lista de carti bestseller publicata de Business Week. Iar Fortune, Wall Street Journal, Harvard Business Review si Fast Company au prezentat-o cu interes. Si continua sa fie editata, in diferite tari de pe glob.

In concluzie, putem spune ca a devenit ceea ce foarte putine carti de afaceri reusesc sa devina - un vis pentru editor si o lucrare clasica pentru manageri.

Vezi si produse asemanatoare la Afaceri cladite sa dureze. Curtea Veche Collins J

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!