Producător: Editura Nemira
Model: 9786065791794
Cod Produs: 10848
Disponibilitate: Indisponibil
519Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Apocalipsa Citeste online descrierea

O eroare de computer de numai o nanosecundă transformă lumea în pustiu. Dar cel mai înspăimântător coşmar se întrupează într-un bărbat cu zâmbet letal şi puteri inexplicabile: Randall Flagg, omul negru. Cine va învinge în confruntarea cu răul pur?

O călătorie halucinantă jalonată de cele mai incredibile aventuri printr-o lume care aduce cu Europa Evului Mediu întunecat.

„Chiar pe Main Street, din May, Oklahoma, zăcea un mort. Nick nu era surprins. Întâlnise o mulţime de cadavre de când plecase din Shoyo şi presupunea că nu văzuse nici măcar o miime dintre toţi morţii prin apropierea cărora trecuse. Erau anumite locuri în care mirosul bogat al morţii era suficient să te aducă în pragul leşinului. Un mort în plus sau în minus nu mai însemna mare lucru.“

Stephen King, Apocalipsa

Perpetuând moştenirea lui Poe, Hawthorne, Melville, Henry James şi H.P. Lovecraft, King este urmaşul tradiţiei gotice americane, plasându-şi ororile în decoruri contemporane, descriind lupta culturii cu tenebrele sale... El este cel care a relevat coşmarul civilizaţiei noastre idealiste.

„Mi-am dorit să scriu o fantezie epică asemenea celei create de J.R.R. Tolkien în Stăpânul inelelor, dar în manieră americană. Aşa a luat naştere Apocalipsa.“

Stephen King

Vezi si produse asemanatoare la Apocalipsa

Caracteristici carte
Anul editiei 2011
Colectie Literatura contemporana
Dimensiuni 165x245
Greutatea 1.56kg
Numarul paginilor 1152
Tipul copertei Cartonata
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!