Producător: Editura Vidia
Cod produs: 9786069247778
Disponibilitate: Stoc Limitat
269Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Atinge maiestria in Leadership cu Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul. Vidia Sharma Robin S. Citeste online descrierea

În această carte aşteptată cu nerăbdare, care face parte din seria bestsellerului internaţional Călugărul care şi-a vândut Ferrari-ul, gurul în leadership şi celebrul orator, Robin S. Sharma, dezvăluie un sistem pas cu pas, extraordinar, care va readuce încrederea, angajamentul şi entuziasmul în organizaţia pe care o conduci şi îţi va transforma complet modul de a trăi. Cu o abordare demnă de un mare maestru, simplificând ingenios totul, Sharma a extras din cele mai puternice învăţături de leadership 8 lecţii extrem de practice pe care liderii, managerii şi antreprenorii le pot aplica pentru a ridica moralul angajaţilor, a spori încrederea şi a creşte productivitatea în aceste vremuri tumultoase, în acelaşi timp construindu-şi pentru ei o viaţă mult mai armonioasă. Scrisă ca o fabulă uşor de citit, Atinge măiestria în leadership este o carte care te va impresiona profund şi te va inspira să devii un lider adevărat care transformă vieţi, aduce valoare autentică lumii în care trăieşte şi Iasă o moştenire frumoasă şi perenă.

Vezi si produse asemanatoare la Atinge maiestria in Leadership cu Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul. Vidia Sharma Robin S.

Caracteristici carte
Anul editiei 2010
Colectie Dezvoltare personala
Greutatea 0.26kg
Numarul paginilor 287
Tipul copertei Brosata
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!