Producător: Editura Curtea veche
Model: 9786065882928
Cod Produs: 11140
Disponibilitate: Stoc Limitat
169Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Atitudinea este totul. Jeff Keller Citeste online descrierea

In lumea vorbitorilor profesionisti, Keith Harrell este o aparitie ce a reusit sa schimbe multe. Rezultatele obtinute de clienti ca IBM, Coca-Cola si Boeing sunt motivele pentru care el este atat de mult solicitat sa sustina seminare pretutindeni. Prin Atitudinea este totul el ne impartaseste secretele care l-au condus acolo unde este astazi si furnizeaza un adevarat program pentru dezvoltarea unei atitudini mai sanatoase, mai productive si mai aducatoare de fericire.

   Aceasta carte este un ghid practic, edificator si inspirator pentru cei care sunt gata sa dobandeasca deplin control asupra vietii lor prin eliberarea de bagajele negativismului, construirea unei atitudini pozitive si, in special, prin transpunerea atitudinii in actiuni care sa-i ajute sa-si implineasca cele mai dragi vise.

   In paginile oferite de Keith, ai toate instrumentele necesare pentru construirea si mentinerea acelei atitudini de care ai nevoie pentru a prospera. Urmand planul in zece pasi pentru transformarea atitudinii in actiune pe care Keith ti-l ofera cu generozitate, vei capata curand abilitatea ca, pentru fiecare usa care ti se inchide, sa gasesti cel putin doua deschise !

   Cand te privesti in oglinda il vezi pe cel care poate face totul pentru ca viata ta sa se imbunatateasca, atitudinea ta sa se schimbe in sens pozitiv, standardele tale sa creasca, iar limitele sa fie depasite.

Vezi si produse asemanatoare la Atitudinea este totul. Jeff Keller

Caracteristici carte
Anul editiei 2012
Colectie Dezvoltare personala
Dimensiuni 140x205
Greutatea 0.18kg
Numarul paginilor 168
Tipul copertei Brosata
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!