Model: 9789733030997
Cod Produs: 36958
Disponibilitate: Indisponibil
449Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Atlas de anatomie umana Citeste online descrierea

Haideti sa facem o calatorie in lumea misterioasa a corpului nostru, cu ajutorul unor minunate si detaliate planse anatomice. Analizele si rezumatele de pe parcursul intregii lucrari ne vor permite sa studiem corpul omenesc, de la postura si mersul biped, pana la dezvoltarea creierului si a vorbirii si a acelor structuri anatomice care ne caracterizeaza si ne diferentiaza de animale. Toate organele sunt astfel discutate, incluzand elementele care le sunt caracteristice.
Este acoperita o paleta foarte larga de subiecte care deriva oarecum dintr-o carte traditionala de anatomie. Unele dintre aceste subiecte includ un studiu al istoriei anatomiei, o trecere in revista a tehnologiei folosite pentru studierea organismului uman, a mecanismelor functionale ale sistemelor corpului, precum si a principalelor boli si complicatii legate de fiecare aparat.
Aceasta carte este foarte utila pentru intreaga familie, pentru toti cei care sunt curiosi sa invete mai multe despre corpul lor si vor sa afle cum functioneaza acesta. Este usor de folosit, putand servi si ca un mic ghid de referinta.

• Mai mult de 600 de imagini color (desene, poze, tabele, planse...). Dintre acestea, 380 rezuma principalele caracteristici anatomice si functionale ale fiecarui organ si sistem fiziologic.

• 48 de casete speciale, 21 dintre ele acoperind subiecte medicale, in vreme ce celelalte descriu modul de functionare al aparatelor si organelor anatomice. Sunt de asemenea incluse in carte informatii generale privind problemele medicale precum si intrebari frecvente.

• Glosarul si indexul analitic ne permit sa clarificam rapid orice intrebare sau dubiu pe care l-am avea in legatura cu un termen, sau sa ajungem rapid la o informatie despre un subiect specific.

Vezi si produse asemanatoare la Atlas de anatomie umana

Caracteristici carte
Anul editiei 2011
Colectie Medicina
Dimensiuni 265x230
Greutatea 0.72kg
Numarul paginilor 240
Tipul copertei Cartonata
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!