Model: 9789738882621
Cod Produs: 48170
Disponibilitate: Stoc Limitat
159Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Citeste online descrierea produsului Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie

Îţi mai aminteşti de Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm? De atunci au trecut zece ani, iar Celălalt Tărâm s-a schimbat. Graniţele s-au rearanjat, cârmuitorii sunt acum... alţii. Nu se mai nasc decât Balauri „de rând”, cu mai multe capete, dar mai puţină putere. Ielele au îmbătrânit, Blajinii se ascund, Căpcânii au pierdut războiul, iar Zmeii, mai puternici ca niciodată, pârjolesc totul în calea lor.

Acesta e momentul când o nouă aventură e pe cale să înceapă. Prietenii? Aceiaşi. Duşmanii? Cu mult mai mulţi. Cărăuşul? Nu este singur, ci sunt... doi.

Cel de-al doilea volum al seriei „Andilandi” vă prezintă peripeţiile gemenilor Andrei şi Lucia în Celălalt Tărâm. În misiunea lor de a o duce pe Andilandi de la Sânziene la Ursitoare, pe lângă personajele binecunoscute ale primului volum, Cărăuşii se vor mai întâlni şi cu clanurile asuprite ale Piticilor, cu Statu-Palmă-Barbă-Cot şi al său Iepurele Şchiop, cu Zânele-păsări şi Vâlvele-bălţii, cu Licuricii şi cu multe alte figuri deosebite ale mitologiei româneşti.

Învaţă din greşelile lor. Nu se ştie niciodată când Andilandi te va pune la încercare şi pe tine...

Vezi si produse asemanatoare la Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie

Caracteristici carte
Anul editiei 2009
Colectie Adolescenti
Dimensiuni 115x165
Greutatea 0.25kg
Numarul paginilor 336
Tipul copertei Cartonata
Varsta cititorului 8+
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!