Producător: Editura Mast
Model: 9789731822136
Cod Produs: 60527
Disponibilitate: Stoc Limitat
129Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Citeste online descrierea produsului Branzeturi pentru casa si piata. 120 de retete pentru prelucrarea laptelui

Cartea „Brânzeturi pentru casă şi piaţă“ conţine peste 120 de reţete de prelucrare a laptelui şi alte informaţii utile despre produsele lactate. Aflaţi cum să vă preparaţi singuri lapte acru, iaurt, chefir, smântână, lapte bătut, branză nematurată, brânză moale, brânză tare, brânză cu mucegai. Cuprins * Cuvânt înainte la a 8-a ediţie * Laptele, hrană pentru om * Substanţele din lapte * Tipuri de lapte: de vacă, de oaie, de capră, de iapă * Laptele de capră * Laptele de oaie * Laptele de iapă * Lapte pentru prepararea brânzeturilor * Igiena * Depozitarea laptelui * Lactatele lichide, untul şi zerul * Laptele acru * Iaurtul * Chefirul * Smântână * Untul * Laptele bătut * Zerul şi produsele din zer * Prepararea brânzeturilor * Instrucţiuni generale de preparare * Pregătirea laptelui * Brânza nematurată * Brânză complet nematurată * Comercializarea brânzei nematurate * Brânza moale * Producerea unei roţi de brânză moale * Reţete de brânză moale * Brânză moale cu Brevibacterium linens * Brânza cu mucegai * Brânza cu consistenţă medie şi brânza tare * Instrucţiuni generale de preparare a brânzei cu consistenţă medie şi a brânzei tari * Prinderea laptelui * Reţete de brânză cu consistenţă medie şi brânză tari * Posibile greşeli la prepararea brânzeturilor * Alte posibile cauze ale greşelilor la prepararea brânzei tari * Unelte * Mic dicţionar

Vezi si produse asemanatoare la Branzeturi pentru casa si piata. 120 de retete pentru prelucrarea laptelui

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!