Producător: Editura Litera
Model: 9786066864664
Cod Produs: 19595
Disponibilitate: Stoc Limitat
119Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

CAND DRAGOSTEA ASTEAPTA Johanna Lindsay Citeste online descrierea

Un conflict care nu pare să aibă rezolvare, o alianță încheiată din interes, o dragoste neașteptată și mistuitoare.
Cândva Lady Leonie l-a blestemat pe Lupul Negru, chipeșul Rolfe d’Ambert, mercenarul devenit lord de Kempston, pentru cruzimea și faptele sale sângeroase, în fața țăranilor de pe moșia ei. La scurt timp, pe pământurile lordului, devenit noul vecin al domeniului lui Leonie, încep să se comită tot felul de nelegiuri, de care sunt bănuiți oamenii loiali frumoasei stăpâne de la Pershick. Și totuși, Lupul Negru nu are inima să îi ucidă pe cei vinovați, așa că, pentru a obține pacea în ținut, îi cere mâna lui Lady Leonie, fără măcar să știe cum arată.
Tânără, inocentă și de o frumusețe nemaiîntâlnită, Leonie ar fi un premiu care să încununeze viața oricărui bărbat. Şi, cu toate acestea, Rolfe vrea s-o ia de soție din motive care nu au legătură cu inima. Obligată de rege să accepte căsătoria, Lady Leonie nu poate decât să accepte propunerea acestui bărbat care, se teme ea, nu caută decât răzbunare. Însă un sărut senzual schimbă cu totul lucrurile și aprinde în lord dorința pătimașă de a o avea cu orice preț, și nevoia irezistibilă de a uni inimile lor neîmblânzite într-o iubire fără seamăn.
Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de romane romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare vândute. Cărțile ei au fost traduse în mai mult de 12 limbi și figurează întotdeauna pe lista de bestselleruri din New York Times.

Vezi si produse asemanatoare la CAND DRAGOSTEA ASTEAPTA Johanna Lindsay

Caracteristici carte
Anul editiei 2013
Colectie Iubiri de poveste
Dimensiuni 140x210
Greutatea 0.26kg
Numarul paginilor 240
Tipul copertei Brosata
Varsta cititorului 16+
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!