Model: 9789734706105
Cod Produs: 37616
Disponibilitate: Stoc Limitat
129Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Citeste online descrierea produsului Ceaiurile vindecatoare Infuzii si decocturi Thierry Telphon

Retrogradate la rangul de leacuri babesti, ceaiurile au totusi un potential curativ uitat de prea mult timp. Planta, in comparatie cu medicamentul numit clasic, prezinta avantajul unui numar mai mare de proprietati farmacologice, care permit tratarea mai multor simptome in acelasi timp. Ea actioneaza in profunzime, intr-o directie pur fiziologica, respectand astfel echilibrele interioare.
Ceaiurile vindecatoare ne propune peste 100 de patologii (abces dentar, anghina, digestie dificila, gripa, menstruatie dureroasa...), care pot fi tratate cu infuzii si decocturi, pentru fiecare dintre ele existand o formula de tratament general si/sau de aplicare locala, fie sub forma de bai de gura, de gargara, de comprese, fie sub forma de bai oculare, de instilatii nazale ii auriculare.
In continuare, autorul prezinta un catalog cu 159 de plante si proprietatile lor, moduri de utilizare, perioade de recoltare, indicatii si contraindicatii.
Cartea de fata, foarte practica, va ajuta sa dobanditi o cunoastere completa a plantelor si a puterilor lor terapeutice.
Doctorul Thierry Telphon este medic generalist, fitoterapeut, stabilit la Paris din 1989. El ocupa functia de secretar-adjunct in cadrul Societe Francaise d'Endobiogenie Medicale.

Vezi si produse asemanatoare la Ceaiurile vindecatoare Infuzii si decocturi Thierry Telphon

Caracteristici carte
Anul editiei 2009
Colectie Gastronomie
Dimensiuni 130x210
Numarul paginilor 312
Tipul copertei Brosata
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!