Producător: Editura Vidia
Model: 9786068414348
Cod Produs: 28254

Clarvederea Citeste online descrierea

Una dintre cele mai fascinante si mai putin intelese facultati umane este aspectul perceptiei extrasenzoriale cunoscut drept clarvedere sau"vedere clara". in zilele noastre, multi cercetatori vor sa afle mai multe despre aceasta abilitate care apare la multi oameni, dar care nu poate fi explicata pe deplin. Leadbeater, el insusi un clarvazator cu puteri remarcabile, discuta despre acest subiect interesant.


Leadbeater nu scrie pentru cei care nu cred ca exista clarvedere, nici nu incearca sa-i convinga pe cei care au indoieli in aceasta privinta. Aceasta carte se adreseaza persoanelor instruite care stiu ca exista clarvedere si sunt indeajuns de interesate de acest subiect incat sa se bucure sa afle informatii despre metodele si posibilitatile clarvederii; totodata; informatiile cuprinse in volumul Clarvederea sunt rezultatul unor cercetari si experimente minutioase si, chiar daca unele dintre puterile pe care le descrie Leadbeater s-ar putea sa vi se para iesite din comun, autorul nu scrie despre niciuna pe care sa nu o fi vazut-o el insusi exemplificata.


Cartea de fata a fost publicata pentru prima data in 1899; prin urmare, s-ar putea sa contina referinte stiintifice si informatii care, in lumina descoperirilor stiintifice moderne, nu mai sunt relevante. Cu toate acestea, materialul de baza nu si-a pierdut nimic din valoare, motiv pentru care cartea a avut nenumarate editii si continua sa trezeasca interesul cititorilor.

Vezi si produse asemanatoare la Clarvederea

Caracteristici carte
Limba Romana