Producător: Editura Publica
Model: 9789738874923
Cod Produs: 10888
Disponibilitate: Indisponibil
249Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Coaching pentru performanta Citeste online descrierea

Aflata la a patra editie, Coaching pentru performanta este biblia industriei si cu siguranta lucrarea de referinta pe care se bazeaza cei care predau lectii de business.

Cam tot ceea ce e cunoscut ca fiind training de afaceri a pornit de la Timothy Gallwey si de la tehnicile de antrenament sportiv ale lui Sir John Whitmore. in consecinta, cartea prezinta o baza simpla pentru traineri, plecand de la concepte precum constientizarea si responsabilizarea prin metoda intrebarilor si a abilitatii de a asculta.

Whitmore prezinta modelul G R O W (S R O V) pentru care este recunoscut - Scop, Realitate, Optiune, Vointa - ca format pentru cursurile de training. Cartea incepe cu cateva convingeri ale trainerilor. Spre deosebire de modelele vechi in management, care functioneaza de la abordarea „morcov si bat“, un trainer crede in potentialul clientului.

Whitmore crede ca oamenii sunt capabili sa schimbe doar lucrurile de care sunt constienti. Responsabilitatea trebuie sa il caracterizeze pe client in tot ceea ce face. Intrebarile potenteaza constientizarea si atentia, mentinand in acelasi timp si responsabilitatea. Daca trainerul ii spune ceva discipolului, atentia poate creste putin, dar responsabilitatea este acum in mana profesorului, sursa informatiei. Intrebarile il fac pe client sa fie atent la actiunile sale, sa se gandeasca la nivel mai inalt si sa ii dea raspunsuri pertinente celui care pune aceste intrebari.

Vezi si produse asemanatoare la Coaching pentru performanta

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!