Producător: Editura Meteor Press
Model: 9789737285898
Cod Produs: 11870
Disponibilitate: Stoc Limitat
169Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Cum sa lucrezi cu dusmanii Citeste online descrierea

Cum sa traiesti si sa progresezi langa oameni cu adevarat dificili.

Cum sa lucrezi cu dusmanii este un ghid accesibil tuturor celor care s-au confruntat cu situatii sau persoane dificile la locul de munca. Cartea contine 10 strategii de supravietuire, descrie cele mai dure 15 tipuri de „dusmani“ si ofera sfaturi pentru a transforma aceste situatii „ostile” in avantajul dumneavoastra. Numeroasele studii de caz si tehnicile eficiente de comunicare si limbaj prezentate de Mike Leibling vor ajuta cititorul nu numai sa identifice persoanele si situatiile cu adevarat dificile, ci si sa le faca fata (sau, preferabil, sa le evite din capul locului).

Doua atuuri fac din aceasta carte un „must have“. Primul: experientele descrise de diverse persoane ii creioneaza o latura practica si ii da cititorului sentimentul ca nu este singur in incercarea lui - au trecut si altii prin aceeasi situatie. Al doilea atu al cartii este dat de faptul ca, desi se axeaza pe relatiile de la locul de munca, ideile pe care le promoveaza sunt la fel de utile si in relatiile sociale.

  Invatati cum sa luati partea buna a oamenilor pe care nu-i agreati.
 Identificati-va telurile in relatiile cu ceilalti.
 Dezvoltati noi metode de a obtine ceea ce doriti in situatii dificile.
  Daca nu puteti schimba oamenii sau situatiile cu care va confruntati, atunci incercati sa schimbati modul in care reactionati dumneavoastra.

Vezi si produse asemanatoare la Cum sa lucrezi cu dusmanii

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!