Producător: Editura All
Model: 9789737241764
Cod Produs: 20462
Disponibilitate: Indisponibil
669Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Enciclopedia culinara. Ghid practic de alegere, preparare, aranjare si degustare a mancarii Citeste online descrierea

De la aperitive la deserturi, cartea ofera o diversitate exceptionala de retete fiind adresata celor care vor sa gateasca pentru intreaga familie. Cartea cuprinde aproape 700 de retete, structurate in 12 capitole: antreuri si gustari; cartofi; paste fainoase; legume; salate; carne; peste; vanat; pasare; tocane; mancaruri savuroase; deserturi.
        Cuprinde o varietate larga de meniuri adecvate pentru mese atat neprotocolare, cat si festive; o selectie de retete usor de preparat pentru persoanele care nu doresc sa petreaca prea mult timp in bucatarie; sugestii care vor juta la pregatirea zilnica a meselor si la descoperirea unor noi preparate; idei originale de prezentare care pun in valoare salatele, preparatele din carne si peste, precum si deserturile.

Vezi si produse asemanatoare la Enciclopedia culinara. Ghid practic de alegere, preparare, aranjare si degustare a mancarii

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!