Producător: Editura Adevar Divin
Model: 9789738859258
Cod Produs: 11327

Forma iubirii Citeste online descrierea

Dupa aparitia bestsellerului Mesajele ascunse din apa si a filmului What the Bleep Do We Know!?, fascinanta opera a savantului japonez Masaru Emoto a captivat imaginatia populara si a lansat o veritabila miscare la nivel mondial. Cu ajutorul fotografiei de mare viteza, dr. Emoto a descoperit ca apa inghetata formeaza cristale care sunt influentate de gandurile, cuvintele si emotiile noastre. Dat fiind ca oamenii sunt alcatuiti in principal din apa, la fel ca si intreaga planeta, descoperirile sale au semnificatii extrem de profunde deopotriva pentru oameni, pentru societatea umana si pentru mediul ambient.
In cartea Forma iubirii, dr. Emoto ne prezinta noi imagini obtinute prin activitatea sa de cercetare si, pentru prima data, ne impartaseste concluziile la care a ajuns in urma acestei activitati. Folosind un stil clar de conversatie, el interpreteaza mesajele ascunse ale uluitoarelor sale fotografii si ne explica in ce fel ne pot ajuta acestea sa gasim raspunsuri la marile intrebari ale vietii: De unde am venit? De ce ne aflam aici? Unde vom pleca dupa moarte?
Prin viziunea diferita pe care ne-o ofera asupra comportamentului nostru unii fata de ceilalti, precum si fata de planeta pe care vietuim cu totii, descoperirile doctoruluiEmoto ne incurajeaza sa ne reorientam exclusiv catre actiunile pozitive, care ne pot asigura tuturor un viitor mai bun.
Urmare a cartii Mesajele ascunse din apa, cartea Forma iubirii ne prezinta o investigatie fascinanta a modului in care se intersecteaza stiinta si spiritualitatea, precum si a impactului pe care il poate avea aceasta intersectare asupra vietii noastre si asupra lumii in care traim. 

Aceasta noua lucrare a autorului Mesajelor ascunse din apa, declarata bestseller de New York Times, prezinta o viziune revolutionara asupra vietii si a constiintei si furnizeaza raspunsuri la cele mai profunde intrebari despre existenta.

Vezi si produse asemanatoare la Forma iubirii

Caracteristici carte
Anul editiei 2009
Colectie Spiritualitate
Dimensiuni 130x200
Greutatea 0.20kg
Numarul paginilor 174
Tipul copertei Brosata
Limba Romana