Producător: Editura Casa
Model: 9786068189284
Cod Produs: 9742
Disponibilitate: Indisponibil
299Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Fotografia urbana si de peisaj Citeste online descrierea

Fotografia urbana si de peisaj reprezinta o tema foarte generoasa, pe care o pot practica cu succes si cei cu cunostinte medii ori chiar destul de modeste in functionarea aparatului foto. Perfectionarea rapida si continua a fotografiei digitale permite in prezent pasionatilor acestei placute indeletniciri realizarea unor imagini ridicate calitativ, cu ajutorul unui echipament la pret accesibil.
Pentru atingerea scopului final - obtinerea unor fotografii clare, frumoase, care sa poata concura chiar la competitii de profil - nu cunostintele tehnice primeaza, ci simtul estetic, filtrarea creativitatii prin propria personalitate a fotografului.
Aceasta carte se doreste un ghid pentru impatimitii fotografiei in general si in special pentru cei ce indragesc in mod deosebit fotografia de peisaje si de cladiri, ajutandu-i sa-si aleaga aparatul foto adecvat, accesoriile si obiectivele cele mai potrivite pentru aparatul achizitionat, in functie de caracteristici, dar si de pret - aspect deloc de neglijat.
Lecturand paginile acestei carti veti fi instruiti, pas cu pas, cum se utilizeaza aparatul foto digital, in ce consta arta compozitiei in realizarea unor fotografii valoroase de peisaje, respectiv de cladiri; veti fi purtati de pe litoralul scaldat in soare pana in muntii inzapeziti, din desertul dogoritor pana in vecinatatea spectaculoaselor cascade, de la rasaritul soarelui la apus, veti afla tainele fotografiei realizate din avion, precum si ale celei panoramice...
La fotografierea cladirilor, vi se dezvaluie cum se imortalizeaza imaginile la cote inalte, dar si detaliile semnificative, ce este specific interioarelor si cladirilor rustice.

Vezi si produse asemanatoare la Fotografia urbana si de peisaj

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!