Model: 6422600000541
Cod Produs: 16851

Germana fara profesor (complect) ed.St.Nordului Dragomir C. Citeste online descrierea

Prezentul curs se adreseaza cititorilor adulti si tineri care vor sa invete individual limb a germana. Cursul incearca sa cuprinda aspectele de baza ale morfosintaxei germane, pentru a se putea deprinde capacitatea de exprimare intr-o limba de circulatie internationala. 
Dialogurile scurte din diverse domenii de activitate au drept scop folosirea limbii in situatii uzuale, deprinderea unui vocabular cat mai variat, precum si invatarea structurilor gramaticale specifice limbii germane. 

Cursul este subdivizat in trei parti. 

Prima parte cuprinde 29 de lectii. Fiecare lectie este astfel structurata: 

- dialog sau text: care este axat pe diferite domenii de activitate, fiind accesibile ca structura gramaticala sau vocabular. Alaturi de text cititorul va mai intalni si un vocabular care il ajuta sa inteleaga textul mult mai bine si sa-I traduca. 
-  probleme de gramatica: cititorul dispune de materialul necesar alcatuirii de structuri cat mai simple la inceput, ele devenind din ce in ce mai complexe spre sfarsitul cursului, cand va invata notiuni de sintaxa in limba germana. 
- exercitii: acestea sunt variate, bazate pe probleme de gramatica sau de vocabular, prezentate in lectia respectiva. 

Partea a doua cuprinde texte si exercitii suplimentare, cu un grad mai mare de dificultate, care au drept scop imbogatirea vocabularului, precum si recapitularea problemelor de gramatica intalnite in prima parte. Tot aici este prezent un compendiu de gramatica in care s-a pus accentul in special asupra conjugarii verbului, urmarindu-se rezolvarea exercitiilor practic si eficient cu ajutorul acestuia. 

Partea a treia cuprinde cheia selectiva a exercitiilor si vocabularul final (german-roman, roman-german). Pentru o invatare cat mai eficienta este de preferat sa se rezolve mai intai exercitiul si apoi sa se verifice cu cheia exercitiilor. 

Deoarece cursul este destinat invatarii unei limbi straine fara ajutorul unui profesor, textele din prima parte sunt prezentate si pe CD. 

Vezi si produse asemanatoare la Germana fara profesor (complect) ed.St.Nordului Dragomir C.

Caracteristici carte
Limba Romana