Producător: Editura Litera
Model: 9786067411812
Cod Produs: 35299
Disponibilitate: Stoc Limitat
249Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Lean In. Femeile, munca si vointa de a conduce. Sheryl Sandberg Citeste online descrierea

În prezent, în aproape întreaga lume bærbații continuă să dețină o majoritate covârșitoare a pozițiilor de conducere din guverne și industrie, iar femeile încă nu-și fac auzite vocile. Sheryl Sandberg încearcă să înlăture ideile preconcepute privitoare la viața și alegerile femeilor care muncesc, oferindu-le sfaturi practice despre felul în care să-și gestioneze eficient cariera și să îmbine reușitele profesionale cu împlinirea personală, artându-le, în același timp, bărbaților cum să își susțină mai bine partenerele, pentru a avea și ei de câștigat. Un îndemn curajos și încurajator pentru o lume mai bună.

 

„Sheryl oferă sfaturi practice privind gestionarea și depășirea provocărilor pe care le presupune ascensiunea în carieră. Lean In este o lectură fascinantă, spirituală și plină de semnificație pentru femeile (și bărbații) din orice generație.“        (Condoleezza Rice, fost secretar de stat al SUA)

 

„Lean In îmbină abilitatea lui Sheryl de a sintetiza informațiile cu priceperea ei de a scoate ce e mai bun din oameni. Cartea îi va ajuta pe toți cititorii – în special pe bărbați – să devină lideri mai buni și mai eficienți.“        (Mark Zuckerberg, fondator și CEO Facebook)

 

Sheryl Sandberg donează toate veniturile sale din vânzarea acestei cărți fundației Lean In, organizație nonprofit care încurajează femeile să-și urmeze ambițiile, și altor organizații care sprijină femeile. Alătură-te comunității Lean In pentru a continua discuția, pe www.facebook.com/leanin.org sau pe www.leanin.org

Vezi si produse asemanatoare la Lean In. Femeile, munca si vointa de a conduce. Sheryl Sandberg

Caracteristici carte
Anul editiei 2015
Colectie Business si Economie
Dimensiuni 130x200
Numarul paginilor 320
Tipul copertei Brosata
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!