Producător: Editura Teora
Model: 9789732013274
Cod Produs: 31639

Prima carte de teste 3-4 ani Citeste online descrierea

Copilul dumneavoastra a împlinit 3 ani. Nu mai este un bebelus, va puteti întelege bine cu el! Îl învatati câte ceva nou în fiecare zi. Îl hraniti sanatos, îl îngrijiti si îl supravegheati cu dragoste!
Dar foarte putini parinti sunt constienti si de faptul ca inteligenta copilului poate fi dezvoltata prin jocuri si exercitii adaptate nivelului de vârsta.
Testele transformate într-o joaca amuzanta au un rol important în formarea gândirii, îl stimuleaza si îl ajuta pe copil, pentru ca, înca de mic, sa faca deductii logice, sa asocieze, sa sintetizeze informatii si, totodata, sa îsi dezvolte vocabularul.

Cartea de fata este special conceputa pentru a familiariza copiii cu testele si poate fi folosita cu succes atât de catre educatori, cât si de catre parinti sau bunici.
În functie de copil, un acelasi test poate parea usor sau mai greu; au fost notate cu o steluta * acele teste care au un grad mai ridicat de dificultate pentru copiii de 3 ani.

Aceasta nu este o carte de colorat împreuna cu care copilul poate fi lasat singur!
Parcurgeti cartea împreuna cu copilul dumneavoastra si explicati-i daca va cere ajutorul!
Stând alaturi de el, îi puteti totodata modela gândirea si vocabularul.

Inteligenta copilului nu este prestabilita la nastere. Puteti si dumneavoastra sa i-o dezvoltati comunicând cu el, urmarindu-l cum gândeste, explicându-i ceea ce nu întelege si ascultându-i parerea.
Peste ani, veti fi un parinte mândru de copilului sau!

Vezi si produse asemanatoare la Prima carte de teste 3-4 ani

Caracteristici carte
Limba Romana
Produse asemănătoare