Producător: Editura MIX
Model: 9789738471597
Cod Produs: 31709
Disponibilitate: Indisponibil
239Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Samanta de mustar vol.2 Citeste online descrierea

Această carte ne faciliteazã accesul la adevărata natură a învăţăturilor lui Isus. Cuvintele lui Isus pot revoluţiona universul nostru lăuntric pentru că Isus revelat în aceste pagini este un Isus de care Vaticanul pare să nu fi auzit niciodată. Este un Isus mistic ce răstoarnă multe prejudecăţi despre om şi despre lumea în care trăim.

Unul dintre cei mai cunoscuţi maeştrii spirituali, Osho este asemeni unei energii care expansionează şi umple conştiinţele oamenilor. Această carte este în întregime despre puterea acestei energii. Ea ne poate inspira şi susţine pe calea noastră către transformarea lăuntrică.
Cu compasiune şi umor, Osho ne prezintă comentariile lui, prilejuite de învăţăturile cuprinse în Evanghelia după Toma. Deşi Toma a fost discipolul lui Isus, evanghelia lui nu a fost inclusă în Noul Testament pentru că ea a fost descoperită mai târziu (în 1945).

Evanghelia după Toma este considerată de unii cercetători ca fiind prima consemnare a faptelor lui Isus şi ea este cea mai frumoasă evanghelie pentru că este scrisă de un om care a fost martor la faptele lui Isus şi care, în calitate de discipol al lui, a experimentat adevărul învăţăturilor lui Isus, parfumul acestei trăiri regăsindu-se în consemnările lui Toma.
Comentariile lui Osho răspund cu multă claritate şi umor întrebărilor unui căutător spiritual modern.
Osho ne arată că înţelepţii au o lume comună, iar învăţăturile lui Isus se regăsesc în înţelepciunea specifică altor tradiţii spirituale.

Vezi si produse asemanatoare la Samanta de mustar vol.2

Caracteristici carte
Anul editiei 2013
Colectie Spiritualitate
Dimensiuni 130x200
Greutatea 0.30kg
Numarul paginilor 256
Tipul copertei Brosata
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!