Producător: Editura Curtea veche
Model: 9786065883413
Cod Produs: 3253
Disponibilitate: Indisponibil
159Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 Lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 

Secretul prezentarilor de succes. Vorbeste ca un profesionist. Paul du Toit Citeste online descrierea

Produs publicat in 2012 la Curtea Veche
Data aparitiei: August 2012
Colectia Carti-Cheie
Traducator: Paul Mihalache
Tip coperta: Brosata
Format: 130x200
Numar pagini: 208


Cartea lui Paul du Toit este un ghid valoros pentru oricine doreste sa devina un orator stralucit.

In calitate de membru fondator si fost presedinte al Professional Speakers Association din Africa de Sud, autorul a acumulat numeroase cunostinte si informatii esentiale ce tin de secretul sustinerii unei prezentari de succes depasirea temerii de a vorbi in public. In cartea de fata, accesibila ca limbaj si usor de consultat, Paul du Toitaccentueaza cele cinci tipuri de teama cu care se confrunta majoritatea oratorilor: teama de parerile celorlalti, teama de a nu incurca structura prezentarii, teama de a nu avea suficiente materiale, teama de intrebarile adresate de public, teama de a nu-ti pierde concentrarea.

Lucrarea Secretele prezentarilor de succes pune la dispozitia cititorilor tehnici inovatoare menite sa obtina un impact maxim asupra publicului, fiind usor de inteles, bogata in informatii si constituind, totodata, o lectura agreabila. Beneficiind de colaborarea unor renumiti experti, ea ofera instrumente utile atat pentru incepatori, cat si pentru oratorii experimentati.

Paul du Toit este unul dintre cei mai renumiti formatori in sustinerea prezentarilor pe plan mondial si a ajutat mii de oameni sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare si sa-si formeze o gandire specifica unui bun orator. Prin colaborarea sa sustinuta cu Global Speakers Federation, a dobandit o mare experienta, ca urmare a colaborarii cu clienti importanti din toata lumea si a participarii la numeroase congrese ale oratorilor profesionisti din diverse tari.

Vezi si produse asemanatoare la Secretul prezentarilor de succes. Vorbeste ca un profesionist. Paul du Toit

Caracteristici carte
Anul editiei 2012
Colectie Markrting, Publicitate
Dimensiuni 130x200
Greutatea 0.18kg
Numarul paginilor 204
Tipul copertei Brosata
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!