Politica de returnare

Bunurile achiziționate prin intermediul site-ului,le puteți returna în termen de 14 zile de la data achiziționării sau primirii ordinului, daca sunt salvate proprietatile initiale de prezentare si calitatea produselor, precum și dovada de cumpărare - bonul de plata.

Regulament

Întoarcerea produselor este posibilă numai în condiții de funcționalitate a produslui și de prezentare (fără urme de utilizare și uzură, prezența originala a produsului si ambalajului intact și a etichetelor).

Declarațiile sunt alcătuite pe baza unei cereri completate și bonul de casa, confirmând faptul și condițiile de cumpărare.

Termenul de returnare a fondurilor depinde de modul în care a fost platit și returnarea nu va dura mai mult de 10 zile de la data primirii bunurilor returnate la depozit.

Pentru luarea în considerare a cererii de rambursare trebuie să trimite-ti bunurile și documente: o cerere completat de rambursare (inclus cu fiecare comandă), copie a buletinului, bonul de plata: mun.Chișinău, Republica Moldova MD-2012  str. Puşkin 22, of. 515

Produsele cu defecte / configurarea incorectă trebuie să fie returnate la noi cu etichetele originale și în ambalajul original.

În cazul returnării de bunuri de o calitate necorespunzătoare, vom achita costurile de trimitere a mărfurilor înapoi la noi.

În cazul în care marfurile au fost achitate in avans, returnarea mijloacelor banesti se returneaza direct pe card-ul de pe care a fost facuta tranzactia sau dupa caz direct pe contul de decontare de pe care a fost facut transferul. 


Daca aveti intrebari legate de returnare adresati-va: [email protected] sau la numarl de telefon: 079 20 77 88