Производитель: Editura Litera
Модель: 9786067417647
Cod Produs: 30875
Наличие: Кол-во Ограничено
699Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

100 de destinatii ideale pentru fiecare luna a anului читать онлайн описание

Spre deosebire de majoritatea cărților de călătorie care sunt concepute să servească drept hărți și ghiduri, aceasta se dorește a fi o sursă de inspirație.

ți-e greu să alegi între o excursie exotică și una de schi? 100 de destinații ideale pentru fiecare lună a anului te va ajuta să decizi între minunile Rajasthanului în noiembrie și pârtiile strălucitoare din Whistler, în martie, între sărbătorirea Anului Nou în Sydney sau minunatele muzee din New York.

Răsfoiește cartea și lasă-ți imaginația să zburde liberă, de la sfaturi discrete despre croaziere în insulele Galapagos la o ședere romantică în tropicalele insule Perhentian.

Acesta nu este un ghid al hotelurilor, este un ghid al experienței. Așa că eliberează-ți mintea, pregătește-ți jurnalul de călătorie și fii gata de drum, chiar dacă îl faci din fotoliu.

Textele concise și la obiect, informațiile privind mijloacele de transport, cazarea, starea vremii, dar și cele de ordin cultural, toate însoțite de ilustrații superbe, îți pun la dispoziție un ghid vizual mai deosebit decât cele cu care ai fost obișnuit până acum.

Nu există un răspuns simplu la întrebarea unde ai putea să îți petreci o vacanță de vis, dar această carte te va ajuta cu siguranță.

Посмотри и похожие товары для 100 de destinatii ideale pentru fiecare luna a anului

Характеристики книги
Вес в упаковке 1.82kg
Год издание 2015
Колекция Calatorii si turism
Количество страниц 336
Переплет Твердый переплет
Размер 255x307
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!