Производитель: Editura Adevar Divin
Модель: 9789738859104
Cod Produs: 50940
Наличие: Кол-во Ограничено
169Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Читать онлайн описание продукта Adevarata putere a apei. Sa ne vindecam si sa ne descoperim pe noi insine Masaru Emoto

Intr-o maniera splendida, cristalele de apa din aceasta carte va prezinta manifestarea naturii si viata insasi. Aceasta carte va ofera ocazia de a avea un gand pozitiv despre apa si totodata de a cugeta la ceea ce inseamna sa traiti sanatosi si fericiti. 
Cu cat stiti mai multe despre apa, cu atat mai clar va veti putea vedea pe dumneavoastra insiva. Pe masura ce va veti lamuri din ce in ce mai mult, veti putea observa societatea, natiunea, lumea, pamantul, universul si, in cele din urma, fiinta divina. Asta deoarece „Apa este inceputul tuturor lucrurilor“, asa cum a spus filozoful grec Thales. 
Apa pe care o beti are capacitatea de a va inbunatati sanatatea si viata. Nu este nicio indoiala ca atunci cand avem o atitudine mentala pozitiva, starea noastra generala se imbunatateste adesea. Toate acestea se intampla datorita constiintei dumneavoastra care are capacitatea de a schimba apa. Atunci cand multumiti apei, calitatea ei se imbunatateste. 
Am invatat de la apa ca cel mai greu lucru in viata este sa fii ignorat si sa nu ti se dea atentie. Apa m-a facut sa constientizez ca grijile sunt deseori cauza bolilor. Sufletul, intelegerea profunda si compasiunea doctorului sunt cele care vindeca pacientii. Atunci cand pacientii isi vor putea elimina emotiile negative, ei vor putea sa-si dezvolte propriile capacitati de autovindecare. 
Atunci cand intalnim lucruri minunate, haideti sa ne simtim unsi pe suflet; deci, haideti sa rezonam cu vibratii proaspete si sa rostim cat mai des Marea Declaratie: „Puterea infinita a universului se intareste; lumea a devenit cu adevarat mareata si linistita.

Посмотри и похожие товары для Adevarata putere a apei. Sa ne vindecam si sa ne descoperim pe noi insine Masaru Emoto

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!