Производитель: Editura Nemira
Модель: 9786068134260
Cod Produs: 10810
Наличие: Нет в наличии
129Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Coincidenta sau hazard. Mic tratat de mare читать онлайн описание

Coincidenta sau hazard? Mic tratat de mare destin descrie cele mai uimitoare fenomene ale universului, care sfideaza orice probabilitate. De la parapsihologie pana la calculul probabilitatilor, de la trucurile cartoforilor la particulele subatomice, 250 de povesti absolut incredibile, dar cat se poate de reale.

Aceasta carte aparuta la editura Nemira, in colectia Bonton ofera un raspuns intrebarii din titlul sau.
Laura Buxton, zece ani. In curtea casei sale, da drumul unui balon. La 140 de mile departare, balonul aterizeaza in curtea altei Laura Buxton, tot in varsta de zece ani.

Ian Stewart, matematician. La cateva momente dupa discutia despre sansele de a fi lovit de un meteorit... stiti deja ce se intampla. Coincidenta? Sau hazard?

Lincoln a fost ales presedinte in 1860. Dupa exact o suta de ani, in 1960, Kennedy era ales presedinte. Ambii au fost preocupati de drepturile civile. Ambii au fost asasinati vinerea, in prezenta sotiei. Ambii au fost ucisi de un glont care le-a patruns in cap din spate. Lincoln a fost asasinat la teatrul Ford. Kennedy a fost ucis in vreme ce se afla intr-un automobil Lincoln decapotabil fabricat de compania Ford.

Посмотри и похожие товары для Coincidenta sau hazard. Mic tratat de mare

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!