Производитель: Editura Curtea veche
Модель: 9786064400888
Cod Produs: 60765
Наличие: Кол-во Ограничено
189Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Читать онлайн описание продукта Cum sa-i aculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat. Ed. a III-a revizuita

Adele Faber (n. 1928) a studiat dramaturgia la Queens College, are studii de master in pedagogie la Universitatea New York si a fost profesoara de liceu la New York timp de opt ani. 

Elaine Mazlish (1925–2017) a studiat teatrul la Universitatea New York, fiind cunoscuta si ca artist profesionist si compozitor.

Adele Faber si Elaine Mazlish au condus mai bine de 40 de ani ateliere de lucru cu parintii si au tinut conferinte pentru toti cei interesati de educatia copiilor – parinti, profesori si specialisti. Lucrand la inceput alaturi de dr. Haim Ginott, specialist in psihologia copilului, autoarele au devenit in scurt timp experti de renume international in comunicarea dintre adulti si copii.

Adele Faber si Elaine Mazlish se bucura de un renume international pentru experienta lor in comunicarea dintre adulti si copii. Autoare multipremiate, au ocupat prima pozitie in clasamentele New York Times.Cartile li s-au vandut in mai mult de cinci milioane de exemplare si au fost traduse in 30 de limbi, aducandu-le recunostinta a mii de parinti si profesori, cat si aprobarea entuziasta din partea comunitatii stiintifice de profil.
Scrisa intr-un stil direct, pe un ton degajat si cald, Cum sa-i asculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat se adreseaza acelor parinti care cauta armonia in relatia cu copilul adolescent. Te poti transforma din rival in partener in ochii lui urmand sfaturile autoarelor, astfel incat sa traversati impreuna, cu iubire si empatie, aceasta perioada delicata din viata voastra.

Anturajul are o influenta negativa asupra adolescentului tau?
Invata sa iei masuri fara sa pedepsesti.
De la o vreme, are obiceiul sa se intoarca tarziu acasa si sa nu-ti spuna unde a fost?
Este in regula sa iti manifesti furia, dar ai grija sa nu il ranesti.
Nu stii cum sa abordezi probleme legate de sexualitate, alcool, fumat si droguri?
Incearca sa discuti despre subiectele delicate fara sa tii „predici“. Impune-te abia dupa ce ai ascultat si parerea lui.

Te-ai trezit pe negandite parintele unui adolescent. Copilul de langa tine, pana mai ieri bun si ascultator, s-a transformat intr-un strain independent, cu gusturi si valori foarte diferite. Cultura populara care ii modeleaza pe adolescentii zilelor noastre este mai cruda, mai violenta, mai materialista si mai sexualizata decat in trecut. Cum faci fata acestor provocari? Pui piciorul in prag, pedepsind pana si cea mai neinsemnata abatere? Sau te resemnezi sa privesti de pe margine transformarile prin care trece copilul tau?

In acest ghid incitant si practic, Adele Faber si Elaine Mazlish propun o strategie care sa diminueze conflictul, sa reduca frustrarea si sa inlesneasca o buna comunicare intre parinti si adolescenti.

Посмотри и похожие товары для Cum sa-i aculti pe adolescenti si cum sa te faci ascultat. Ed. a III-a revizuita

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!