Производитель: Editura Polirom
Модель: 9789734617272
Cod Produs: 29322
Наличие: Нет в наличии
199Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Curs de desen. Traian Bradean читать онлайн описание

Volumul are la baza cursul pe care profesorul Traian Bradean l-a predat la Institutul de Arte Plastice din Bucuresti si este ilustrat cu desene realizate de autor. Pornind de la teoria desenului si a picturii, lucrarea analizeaza semnificatia si importanta desenului in raport cu compozitia suprafetei tabloului si cu expresivitatea cromatica a acestuia.

„O carte de invatatura, o gramatica a desenului, un indreptar pentru stiinta compunerii suprafetei paginii, respectiv tabloului, multe sugestii de a citi limbajul semnelor si semnificatiilor lor, o confirmare, dar si o delectare pentru cei ce au trecut prin aceste rigori si, in ultima instanta, un veritabil alfabet pentru cei aflati la inceput de drum. O carte ce n-ar trebui sa lipseasca din bibliografia viitorilor profesionisti in domeniul artelor vizuale.” (Ion Lazar)

Cuprins: Cadrul vizual – elemente componente si efecte ale relatiilor dintre ele • Segmentele si reperele anatomice • Exprimarea planurilor in spatiu prin mijlocirea valorii • Efectul contrastului simultan – valoric si cromatic • Consideratii generale asupra culorii

Посмотри и похожие товары для Curs de desen. Traian Bradean

Характеристики книги
Вес в упаковке 0.28kg
Год издание 2010
Колекция Pictura
Количество страниц 136
Переплет Мягкая обложка
Размер 160x235
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!