Производитель: Editura Brandbuilders
Модель: 6422545000187
Cod Produs: 38853
Наличие: Нет в наличии
349Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Читать онлайн описание продукта Diferentiaza-te sau mori - Cum sa supravietuiesti in epoca actuala a concurentei. Jack Trout

Totusi, cei care nu reusesc sa-si diferentieze produsul sau serviciul in mintea consumatorului, nu vor avea nici o sansa.

Diferentiaza-te sau mori subliniaza multiplele posibilitati prin care te poti diferentia. De altfel, cartea ne atrage atentia asupra dificultatii unei diferentieri prin creativitate, prin preturi mici, prin polarizarea pe consumator sau pe calitate – lucruri pe care si concurenta le poate realiza.

Jack TROUT analizeaza initiativele de diferentiere care au avut succes – ale unor giganti precum Dell Computer, Southwest Airlines si Wal-Mart, pana la povesti de succes mai mici, precum cele ale companiei Streit’s Matzo sau ale micutului Trinity College din Connecticut – pentru a afla de ce unii marketeri reusesc sa se diferentieze, in timp ce altii se lupta sa faca acest lucru, dar nu reusesc.

Diferentiaza-te sau mori este o explorare a celor mai bune strategii de diferentiere in acest moment, fiind mai mult decat o simpla colectie de povesti de succes în marketing. Ea explica in ce constau aceste strategii, in ce situatii si cand ar trebui aplicate si modul in care te pot ajuta sa-ti impui imaginea pe o piata aglomerata.

Посмотри и похожие товары для Diferentiaza-te sau mori - Cum sa supravietuiesti in epoca actuala a concurentei. Jack Trout

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!