Производитель: Editura Roossa
Модель: 2000003528752
Cod Produs: 20575
Наличие: Нет в наличии
399Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Enciclopedia intelepciunii читать онлайн описание

În "Enciclopedia înțelepciunii" sunt adunate cele mai cunoscute aforisme ale celor mai de seamă oameni ai planetei: €“ filosofi, scriitori, oameni politici, care au trăit de la începutul timpurilor și până în secolul al XX-lea.
         În această carte veți descoperi comori de gânduri și idei înțelepte ale oamenilor din toate timpurile, care vor influența în mod benefic propria dumneavoastră viață.

Stiaţi că? 


     Mark Twain, pe lângă faptul că a trăit pe Mississippi și a scris un roman despre această călătorie, a ajuns în Australia, India și Africa, citind lecții peste tot. El vorbea despre faptul că în America există trei lucruri bune: libertatea cuvântului, libertatea conștiintei și prudența pentru a nu le folosi nici pe una. 
     Pe parcursul întregii culturi omenești au fost scrise circa 100 de milioane de cărți. Pentru a le citi pe toate ar fi nevoie de 3 000 de oameni care s-ar ocupa de aceasta toată viața. 
     Primele idei despre creștinism aupornit de la Platon, cu toate că el a trăit cu câteva secole înaintea lui Hristos. Platon a fost nu numai filosof, dar și campion olimpic la lupte.

Посмотри и похожие товары для Enciclopedia intelepciunii

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!