Производитель: Editura Litera
Модель: 9786067411812
Cod Produs: 35299
Наличие: Кол-во Ограничено
249Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Lean In. Femeile, munca si vointa de a conduce. Sheryl Sandberg читать онлайн описание

În prezent, în aproape întreaga lume bærbații continuă să dețină o majoritate covârșitoare a pozițiilor de conducere din guverne și industrie, iar femeile încă nu-și fac auzite vocile. Sheryl Sandberg încearcă să înlăture ideile preconcepute privitoare la viața și alegerile femeilor care muncesc, oferindu-le sfaturi practice despre felul în care să-și gestioneze eficient cariera și să îmbine reușitele profesionale cu împlinirea personală, artându-le, în același timp, bărbaților cum să își susțină mai bine partenerele, pentru a avea și ei de câștigat. Un îndemn curajos și încurajator pentru o lume mai bună.

 

„Sheryl oferă sfaturi practice privind gestionarea și depășirea provocărilor pe care le presupune ascensiunea în carieră. Lean In este o lectură fascinantă, spirituală și plină de semnificație pentru femeile (și bărbații) din orice generație.“        (Condoleezza Rice, fost secretar de stat al SUA)

 

„Lean In îmbină abilitatea lui Sheryl de a sintetiza informațiile cu priceperea ei de a scoate ce e mai bun din oameni. Cartea îi va ajuta pe toți cititorii – în special pe bărbați – să devină lideri mai buni și mai eficienți.“        (Mark Zuckerberg, fondator și CEO Facebook)

 

Sheryl Sandberg donează toate veniturile sale din vânzarea acestei cărți fundației Lean In, organizație nonprofit care încurajează femeile să-și urmeze ambițiile, și altor organizații care sprijină femeile. Alătură-te comunității Lean In pentru a continua discuția, pe www.facebook.com/leanin.org sau pe www.leanin.org

Посмотри и похожие товары для Lean In. Femeile, munca si vointa de a conduce. Sheryl Sandberg

Характеристики книги
Год издание 2015
Колекция Business si Economie
Количество страниц 320
Переплет Мягкая обложка
Размер 130x200
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!