Модель: 9786069131763
Cod Produs: 50168
Наличие: Кол-во Ограничено
309Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Читать онлайн описание продукта Metoda GTD. Arta productivitatii fara stres. David Allen

Cartea reprezinta editia completa, revizuita a volumului bestseller publicat pentru prima data in 2001, iar aplicabilitatea metodologiei dezvoltate de David Allen pentru productivitate personala si organizationala isi gaseste functionalitatea si utilitatea la nivel global. Productivitatea noastra este direct proportionala cu abilitatea de a ne relaxa. Doar atunci cand mintea este limpede si gandurile sunt organizate putem obtine rezultate eficiente si ne putem dezlantui potentialul creativ.

David Allen aduce o noua claritate asupra puterii obiectivului, naturii esentiale a relaxarii, precum si instructiunilor inselator de simple pentru a duce lucrurile la bun sfarsit. El utilizeaza o experienta vasta, istorii personale si reteta sa proprie pentru simplitate, viteza si distractie.

- Frances Hesselbein, presedinte, consiliul de guvernatori, Institutul Leader to Leader

Metoda GTD ofera sprijin in deprinderea noilor aptitudini mentale necesare intr-o epoca a multitaskingului si a supraincarcarii.

- Sue Shellenbarger, The Wall Street Journal

Principiile productivitatii propuse de David Allen izvorasc din idei marete… dar sunt in acelasi timp si eminamente practice.

- Keith H. Hammonds, Fast Company


Metodele prezentate in carte sunt bazate pe trei obiective-cheie:

1. Sa captati toate lucrurile care ar putea fi realizate sau care au utilitate pentru dumneavoastra intr-un sistem logic si de incredere in afara mintii si gandurilor proprii;

2. Sa luati inca din faza initiala decizii privind toate „inputurile” carora sa le permiteti accesul in viata dumneavoastra, astfel incat veti avea intotdeauna un inventar aplicabil de actiuni viitoare pe care le puteti implementa si negocia pe loc;

3. Sa va ocupati de tot acel continut si sa-l coordonati, utilizand recunoasterea nivelurilor multiple de angajamente, fata de propria persoana si fata de altii, pe care le veti avea in joc, in orice moment.

Посмотри и похожие товары для Metoda GTD. Arta productivitatii fara stres. David Allen

Характеристики книги
Количество страниц 474
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!