Производитель: Editura Arc
Модель: 9789975616843
Cod Produs: 35382
Наличие: Кол-во Ограничено
119Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Odiseea olimpica. Mica enciclopedie ilustrata. ARC, 2012 читать онлайн описание

Ilustraţii: Vladimir Melnic, Alexandru Malai, Valerii Buev

Istoria Jocurilor Olimpice însumează peste o mie de ani şi începe, aşa cum spune mitul, de la cele şase sute de picioare măsurate de Herakles pe terenul primei competiţii. Perioada de înflorire a jocurilor a coincis cu Antichitatea greacă, timp în care s-au stabilit regulile şi tradiţiile competiţiilor panelenice. Timpurile moderne au diversificat şi înmulţit uzanţele de altădată, neschimbate rămânând doar spiritul de loialitate sportivă şi respectul faţă de partenerii din arenă.

În mileniul de existenţă a Jocurilor Olimpice, în palestre şi pe pistele de întrecere s-au stabilit mereu alte recorduri, s-au acoperit de glorie alţi atleţi, care au reuşit să fie mai iuţi, mai puternici, mai rezistenţi decât cei de ieri, dar s-au petrecut şi o mulţime de lucruri curioase ce constituie inefabilul vieţii sportive.

Despre acestea şi multe alte evenimente întâmplate în milenara istorie a Jocurilor Olimpice este acest volum. Scris cu multă competenţă, antrenant şi cu maxim folos pentru eventualul său cititor, textul cărţii se citeşte dintr-o răsuflare. Deschide-l şi nu vei regreta!

Посмотри и похожие товары для Odiseea olimpica. Mica enciclopedie ilustrata. ARC, 2012

Характеристики книги
Вес в упаковке 0.49kg
Год издание 2012
Колекция Enciclopedie pentru copii
Количество страниц 48
Переплет Твердый переплет
Размер 225x285
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!