Модель: 9789737285164
Cod Produs: 37549
Наличие: Кол-во Ограничено
79Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene Elisabeta Iorga, Marius Iorga читать онлайн описание

Alimentatia vegetariana – fie in varianta mai stricta, fie in cea care combina vegetalele cu lactate si oua, excluzand doar carnea – este recomandata din ce in ce mai des pentru beneficiile sale incontestabile, fiind unul dintre cele mai bune mijloace de asigurare a sanatatii, bunei dispozitii si longevitatii.

Cartea de fata vine in sprijinul cititorilor care isi doresc sa adopte acest stil de viata, ajutandu-i sa alunge monotonia hranei de zi cu zi. Retetele propuse utilizeaza ingrediente accesibile sau pe alocuri mai exotice, combinandu-le pentru a crea o bucatarie savuroasa si mereu altfel. Deseori, fie numai si gandul la cate un preparat mai deosebit – autorii va propun numeroase retete de acest fel – ne stimuleaza apetitul si pofta de viata.

Asa cum si-au obisnuit deja cititorii, Elisabeta si Marius Iorga isi insotesc retetele de sfaturi, sugestii si note pentru diversificarea variantelor propuse si indica modalitati de combinare a diverselor feluri de mancare in alcatuirea meniurilor. Cartea lor se adreseaza in egala masura celor mai experimentati in ale bucatariei si novicilor, indrumarile date ghidandu-i pas cu pas pentru o reusita sigura.

Посмотри и похожие товары для Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene Elisabeta Iorga, Marius Iorga

Характеристики книги
Вес в упаковке 0.11kg
Год издание 2011
Колекция Gastronomie
Количество страниц 128
Переплет Мягкая обложка
Размер 130x200
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!