Производитель: Editura Curtea veche
Модель: 9786065885325
Cod Produs: 3246
Наличие: Кол-во Ограничено
209Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Secretele succesului. Dale Carnegie читать онлайн описание

Produs publicat in 2013 la Curtea Veche
Data aparitiei: Mai 2013
Colectia Seria Dale Carnegie
Traducator: Marius Chitosca
Tip coperta: Brosata
Format: 157x219
Numar pagini: 248


Aceasta carte face parte din Seria Dale Carnegie a editurii Curtea Veche.

Dale Carnegie spunea ca „succesul inseamna sa obtii ceea ce vrei, iar fericirea inseamna sa vrei ceea ce ai obtinut“.

Dar ce anume isi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o cariera ascendenta, prieteni de incredere, o familie iubitoare, un trai decent… si altele asemenea. Desigur, motivele pentru care un om isi doreste ceva anume sunt complet personale, insa metodele prin care isi poate atinge obiectivul sunt general valabile. Iar metodele din cartea de fata au fost testate de peste 15 milioane de cititori de pe cinci continente, pe parcursul a trei sferturi de secol. Volumul de fata a ajuns, cu timpul, sa fie cea mai vanduta carte motivationala publicata vreodata.

Sfaturile lui Dale Carnegie va arata cum sa deveniti un interlocutor agreabil, de ce e bine sa faceti complimente dezinteresate, cand e cazul sa va retrageti dintr-o disputa, ce anume trezeste dorinta de cooperare a partenerilor, cum sa faceti o buna impresie de la prima intalnire, cat de important e zambetul, prin ce strategii va puteti autopromova in ochii celorlalti, in ce fel puteti adresa critici fara sa provocati resentimente, de ce e recomandat sa va admiteti propriile greseli inainte de a le face reprosuri altora, cat de adevarat e proverbul care spune ca „vorba dulce mult aduce“, cum sa raspundeti la plangerile altora, unde se termina sinceritatea si incepe brutalitatea, de ce nu functioneaza pe termen lung strategia de a da ordine, cum sa va ajutati ajutandu-i pe ceilalti - si multe altele.

Carnegie dovedeste ca, in cele din urma, ceilalti ne vor trata exact asa cum ii tratam. Comportamentul interlocutorilor oglindeste propriul comportament.

De la ivi.md

Din această carte puteţi obţine informaţii despre cum corect să menţineţi o conversaţie pe orice subiect şi să obţii încrederea oamenilor străini. Cartea este destinată pentru un public larg, astfel cu siguranţă va fi interesantă şi pentru o persoană de orice vârstă şi statut social, mai ales dacă aveţi probleme de comunicare cu prietenii sau colegii.

Посмотри и похожие товары для Secretele succesului. Dale Carnegie

Характеристики книги
Вес в упаковке 0.33kg
Год издание 2013
Колекция Business si Economie
Количество страниц 248
Переплет Мягкая обложка
Размер 157x219
Язык Румынский